Thursday, August 27, 2009

Friday, August 21, 2009

Monday, August 17, 2009

Jalan jalan cari ilmu

http://thedesigninspiration.com/articles/60-most-stunning-typography-inspiration-of-all-time/

http://thedesigninspiration.com/fonts/heaven/

http://thedesigninspiration.com/articles/30-fantastic-hdr-photos-by-grey-jones/

http://www.toxel.com/tech/2009/06/06/12-unusual-and-creative-alarm-clocks/

http://www.webdesignerdepot.com/2009/08/our-favorite-tweets-of-the-week-aug-9-aug-15-2009/

*cakera xberputar lagi~

Sunday, August 16, 2009

So, how do find me?



actually, dah 2 orang kawan lama aku cari aku kat google. seronok gak bile dapat msg or call dari kawan lama yg dah 10 tahun tak jumpa. Derang cari aku kat google. the latest news was last night, got phone call from someone

"dude, ko penah skolah kat St Columba Miri, ek??"

yer, ni sape ni?

"aku faizal la! kita satu kelas dulu, ingat tak??"

lah, faizal kontot tuh ke? demm, camner ko dpt phone aku ni?

"dude, aku search ko kat google beb, taip nama ko, then kuar ko nyer fotopages.. hahaha"

Hahaha~ shit!